آقا ما دیگه نا امید شدم.
دارم یاد اون شعار قدیمی که تو زمان جاهلیت تو استادیوم می گفتیم می افتم:
تیممو تیممو تیممو تیمم ،این بود تیمت!
آقا ما دیگه نا امید شدم.
دارم یاد اون شعار قدیمی که تو زمان جاهلیت تو استادیوم می گفتیم می افتم:
تیممو تیممو تیممو تیمم ،این بود تیمت!
D J V A H I D (23-02-09)
|
|
SSA Super V.I.P
مذاكرات استقلال با جادوگر جدي ميشود
جام جم آنلاين: علي كريمي منتظر اعلام رسمي مسوولان پرسپوليس است تا در صورت عدم تمايل اين باشگاه نسبت به بازگشتش ، مذاكراتش را با باشگاه استقلال و امير قلعهنويي آغاز كند. شرايط خانوادگي علي كريمي به گونهاي است كه وي قصد دارد فوتبالش را در ايران ادامه دهد. با اين حال كريمي منتظر اعلام موضع رسمي باشگاه پرسپوليس است تا براي رفتن به استقلال، از بابت ناراحتي هواداران مشكلي نداشته باشد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نوشته خبرگزاري برنا، تلاش مسوولان استقلال نيز براي جذب كريمي جديتر از روزهاي قبل شده است. يكي از مسوولان اين باشگاه ديروز در تماس با كريمي به وي اعلام كرده اگر واقعا قصد حضور در استقلال را دارد، اين موضوع در جلسه هيات مديره مطرح و نظر مساعد همه اعضاي باشگاه جلب شود. كريمي در پاسخ به خواسته استقلاليها عنوان كرده كه منتظر پاسخ مسوولان پرسپوليس است و اگر آنها او را نخواستند، به استقلال ميآيد.
البته همه اينها منوط به گرفتن رضايتنامه قطعي كريمي از باشگاه السيليه است، چراكه قطريها فقط در صورت دريافت 2 ميليون دلار حاضر ميشوند علي كريمي را آزاد كنند. آنچه مسلم است امير قلعهنويي و علي كريمي رابطه خوبي با هم دارند و اين در جريان رقابتهاي جام ملتهاي آسيا در تابستان گذشته كاملا مشهود بود.
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
D J V A H I D (23-02-09), Moein (05-09-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks